אלאלוף

גרימלדי השיקה קו חדש מהמזרח לישראל

אלאלוף

חברת גרימלדי, השיקה קו חדש מהמזרח לישראל. מדובר בקו ישיר שיפקוד את ישראל לפחות אחת לחודש מנמל Masan שבדרום קוריאה וכן מ-Shanghai שבסין לאשדוד ולחיפה. השירות החדש כולל גם את אוסטרליה, באמצעות שטעון (Transshipment) דרך נמלי שנגחאי או אנטוורפן, למטענים מיוחדים.

הקו החדש מהווה תוספת משמעותית לקווים של גרימלדי שמשנעים מטענים לטובת פיתוח התשתיות הלאומיות והמשק בכלל. כעת, הדבר מקבל משנה תוקף לאור הצרכים הלאומיים של מדינת ישראל לשיקום הצפון והדרום. 

באמצעות הקו החדש, הגיעו לארץ לאחרונה 9 תחנות משנה עבור חברת החשמל. מדובר במטען שמשקלו מ-40 עד 100 טון. 

מלבד שינוע כלי רכב וצמ״ה ניתן יהיה לשנע מטענים עד מאה טון בין אם מתגלגלים ובין על מאפי. 

מחברת אלאלוף נמסר כי ״אלאלוף מתמחה בהבאת מטענים מורכבים וגדולים לארץ וגאה לתת שירות זה של BREAKBULK  מהמזרח ואוסטרליה למטענים מיוחדים״. 

מנכ״ל חברת אלאלוף ספנות, גיל מילר: ״מברך על פתיחת הקו החדש של גרימלדי מהמזרח לישראל. באמצעות הקו הזה, נוכל להביא לישראל מטענים מגוונים לטובת הקמת תשתיות חיוניות שיסייעו בין השאר בשיקום הצפון והדרום״.

נציין כי חברת אלאלוף מייצגת בארץ את חברת הספנות האיטלקית גרימלדי.

**************

בתמונה: תחנות משנה במשקל שנע בין 40 עד 100 טון ששונעה עבור חברת החשמל. צילום: אלאלוף

הידיעה באדיבות אתר Port2Port